Muita ideakuvia tapetin mahdollisuuksista.

Teippitapetti on helppo ja nopea tapa tehdä ikkunaan näkösuoja. Teippitapetista tehty näkösuoja estää suoran auringonvalon lämmittävän vaikutuksen huoneessa, mutta päästää silti mukavasti valoa lävitseen.

Tässä pari kuvaa, joissa mt CASA -Teippitapettia on käytetty ikkunassa:

Ruudukot ikkunassa   Ruudukko ikkunassa   ruudut ikkunassa

Seuraavissa kuvissa on käytetty erityisesti ikkunaan tarkoitettu mt CASA Shade -sarjaa:

mt CASA Shade-mallisto

ikkunaruudut Ruudut ikkunassa Vinoraidat ikkunassa

pikkuikkuna näkösuoja

 

Myös Sincol x mt -teippitapettia voi käyttää ikkunassa näkösuojana. Tuote on läpikuultavaa, joten se päästää valon läpi, mutta estää ihmisten näkemisen ulkoa sisälle – ja myös sisältä ulos. Läpikuultavuus tulee parhaiten esille teippitapetin valkoisissa osissa.

Teippitapetti kestää jopa sadan asteen lämpötiloja, mutta auringossa värit voivat alkaa haalistua. Paperista valmistettua tuotetta ei suositella kosteisiin tiloihin tai paikkoihin, joissa tapetti voi joutua veden ja kosteuden kanssa tekemisiin.

Alla muutamia kuvia, joissa näkee, mille tapetti näyttää ikkunassa. Samaan ikkunaan on teipattu nyt neljää eri mallia. Tähän ikkunaan käytetyn teippitapettirullan leveys on 15 cm. Läpikuultavuus tulee hyvin esille kohdissa, joissa tapetit kulkevat toistensa päältä – alapuolella oleva teippitapetti tulee näkyviin myös ylemmän kerroksen läpi.