mt CASA -rullia

Teippitarha edustaa kahta eri teippitapetti-brändiä: mt CASA ja Sincol x mt.

Tuoteluettelosta löydät tämän hetkisen väri- ja mallivalikoiman mt CASA:lle. Myös Teippitarhan verkkokaupasta löytyy kuvat varastossamme olevista tuotteista.

Lisätietoja

Sincol x mt -teippitapetit on esitelty alla

Kaikkia Sincol x mt -teippitapetteja ei löydy suoraan varastostamme. Niiden toimittaminen kestää pidempään. Pyrimme myymään varastoamme mahdollisimman tyhjäksi ennen uuden tehdastilauksen tekemistä. Jäljellä olevat mallit löytyvät verkkokaupastamme ja ne voidaan toimittaa heti.

mt CASA-teippitapetteja tilaamme varastoomme säännöllisesti, joten jos joku malli on lopussa, niitä on mahdollista saada nopeammalla, muutaman viikon toimitusajalla.

Värikkäät:
Leveys 15 cm

Yksivärinen kapea1

Yksivärinen kapea2

Värikkäät:
Leveys 30 cm

Yksivärinen leveä rulla1

Yksivärinen leveä rulla2

Kuviolliset:
Leveys 15 cm

Kuviollinen kapea rulla1

Kuviollinen kapea rulla2

Kuviolliset:
Leveys 30 cm

Kuviollinen leveä rulla1

Kuviollinen leveä rulla2

Värikkäät teippitapetit yksittäin esitettynä:

Kuviolliset teippitapetit yksittäin esitettynä:

Lisätietoja

Sincol x mt -teippitapettirullan pituus on 15 metriä. mt CASA -rullien pituus on 10 metriä.

Vinoraidallisissa teippitapeteissa värillisen ja valkoisen raidan leveys on noin 4mm, eli yhteensä 8mm. Pistekuvioisessa pisteiden halkaisija on n. 2mm ja ne ovat n. 7mm päässä toisistaan. Sivun lopussa olevissa yksittäiskuvissa kuvio on pyritty näyttämään 1:1 suhteessa. Muissa kuviollisissa teippitapeteissa kuviota on pienennetty, jotta koko kuvio on saatu esitettyä.

Teippitapetit ovat väristä riippuen läpikuultavia ja päällekkäin liimatessa alempi kerros näkyy ylemmän kerroksen läpi. Ilman väriä olevat kohdat (valkoiset) ovat enemmän läpikuultavia. Metalliset värit (kulta ja hopea) eivät välttämättä kuulla läpi yhtään. Jos tältä sivulta et löydä mieleistäsi mallia, voit yhdistää paria erilaista väriä tai kuviota päälleikkäin ja näin saada erilaisia väriyhdistelmiä.

Jos mt masking tapet ovat sinulle tuttuja, niin Sincol x mt -teippitapetitkaan eivät tuota sinulle yllätyksiä. Värisävyissa on yhtäläisyyttä teippitapettien ja washi-teippien välillä. Esimerkiksi Polka dot (musta) masking tape [1PD-D] on täysin sama kuvio ja väri kuin Sincol x mt -teippitapetti numero 8065. Käytännössä teippitapetti siis vastaa leveydeltään kymmentä teippirullaa, mutta pituutta rullassa on kolmasosa enemmän.